Best friends for me is…

bunch_of_balloonsNih, misalnya km punya 5 balon. See which one pops first. Nah skrg km cuma pnya 4 balon. Terus 2 balon meletus lagi. There are two left kan, see which one last. Itulah SAHABAT. The last one standing, the one who will always be there for you even if you don’t need them. The one who will be 24/7 for you.
– Sahabat itu yang tau who you really are.
– Sahabat itu yang tau semua rahasia kamu.
– Sahabat itu yang bisa bikin kamu ketawa sampai guling2 di lantai
– Sahabat itu yang tau semua kejelekan kamu dan pasti honest about everything. Misalnya km nanya, “kalo aku pake baju ini sama celana itu trus pake sepatu sm tas ini, bagus gk? Nyambung gk?” terus dia pasti honest, “jelek”
– Sahabat itu yang akan selalu support kamu, just like your number one fan.
– Sahabat itu yang bisa jadi your second mom, who can completely remove your tears.
– Sahabat itu yang bisa jadi kakak kamu, dia yg bisa dengerin semua curhatan kamu.
– Sahabat itu like your twin, almost everything you like her/him.

I’m telling you this yaa, sahabat itu 1000000000000x lebih baik daripada pacar. Liat deh, best-friendin the first place, km pasti gaakan sm pacar kamu kalo sahabat kamu ga bantuin/support kamu, kan? She’s/he’s the cause of your relationship with your boy/girlfriend. Nihyaa penting bgt!!! JANGAN PERNAH ninggalin sahabat kamu ketika km udh punya pacar, that’s the wrost thing ever. Kalo kamu gitu, oh hey!!! There look in the miror and see someone who’s damn fake and only cares about itself. If someone breaks your heart, sahabat itu pasti akan revenge for that person who tries to break you into pieces. One day maybe semua orang akan membenci kamu, kamu bakal kehilangan uang, kehilangan pacar, kehilangan barang berharga, but look to you side! There’s your bestfriend. Everyone deserves to have a bestfriend=)) mwh:-* love you sahabat-sahabatkuuuu{}♡♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s